Glastransport

Transport van glas vraagt om vakkennis, nauwkeurigheid en goed materieel. Dankzij de ervaring die we in huis hebben, kunnen we u bedienen met betrouwbaar glastransport. Als specialist in de bouwsector, kunt u een beroep op ons doen voor het transport van glas in de hele Benelux. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op!

Ruime ervaring met glastransport

Als transportbedrijf hebben we een ruime ervaring in de bouwsector. Een deel van de organisatie is specifiek gespecialiseerd in het transport van glas. De chauffeurs van dit deel van het bedrijf transporteren voornamelijk glas en kennen de specifieke eisen om goed om te gaan met het product.

Met de vrachtwagens zijn we in staat om de producten van A naar B te verplaatsen, maar een aantal wagens is ook uitgerust met een kraan om het glas op locatie te verplaatsen.

Beglazen op hoogte en in nauwe ruimtes

In het wagenpark hebben we de beschikking over vrachtwagens die uitgerust zijn met een kraan met een reikwijdte van 37 meter. Hiermee kunnen we een belangrijke rol spelen in het beglazen op hoogte en bij het beglazen op afstand.

Naast de vrachtwagens met de juiste uitrusting om te ondersteunen in het beglazen, hebben we ook de beschikking over een minikraan. Met deze minikraan kunnen we het glas aanbrengen in bestaande bouw.

Diensten:

Als specialist in glastransport kunnen we u helpen met de volgende diensten:

– Direct lossen op een bouwlocatie

– Glas plaatsen op hoogte

– Glas plaatsen in bestaande gebouwen met een minikraan

– Retour halen van lege glasbokken

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer weten over onze diensten, of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op. Onze planning helpt u graag verder met meer informatie of een prijsaanvraag voor het transport.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Verwaal transport - Uitzonderlijk in Vervoer

Contacteer ons!