Kwaliteit

Wij leveren de klant kwaliteit!

Om de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen, kijken wij bij iedere opdracht al vooruit naar de uw volgende opdracht. Daarom is het juist en correct afwerken van opdrachten en afspraken voor ons juist zo belangrijk. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel omdat wij streven naar een langdurige samenwerking met onze klanten.

CO2-prestatieladder

Het terugdringen van CO2-uitstoot is een actueel onderwerp. Verwaal Transport is zich ook bewust, van het feit, dat het energieverbruik gereduceerd moet worden. Via deze website communiceert Verwaal Transport extern over haar energiebeleid, reductiedoelstellingen, maatregelen en initiatieven om de CO2-emissie te verlagen. De vereiste documenten in het kader van de CO2-prestatieladder zijn hieronder beschreven: Klik hier voor het bestand CO2 prestatieladder. Verwaal Transport staat voor duurzaamheid voor klant, mens en materiaal. Klanten kunnen er op rekenen dat wij constant streven naar de beste vervoer methoden en daarmee uiteindelijk aanzienlijke kostenbesparingen voor de klant weten te realiseren.

 VCA

Verwaal Transport is al sinds 2000 in bezit van het VCA certificaat. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om veiliger te werken en het aantal ongevallen te verminderen. (bron: VCA.nl)

 Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Verwaal Transport is meer dan alleen een werkgever en voelt zich dan ook nauw betrokken bij de omgeving waaruit zij opereert. Onze naam zult u dan ook regelmatig tegenkomen bij projecten, activiteiten en verenigingen in de omgeving van Stolwijk. Wij zijn trots op de jarenlange geschiedenis van Verwaal Transport, de prachtige omgeving waaruit wij opereren en de betrokkenheid van onze medewerkers!

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Verwaal transport - Uitzonderlijk in Vervoer

Contacteer ons!