Certificaten

Verwaal Transport meer dan alleen vervoer!

Bij Verwaal transport zijn veiligheid, kwaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen drie pilots om transport meer te laten zijn dan alléén vervoeren.

Veiligheid

Verwaal Transport is, al sinds het jaar 2000, VCA gecertificeerd om de veiligheid, gezondheid en het welzijn van ons personeel en klant te waarborgen. Elk jaar wordt het werken volgens de VCA –norm getoetst en iedere drie jaar volgt er een nieuwe certificering voor het bedrijf. Tevens zijn ook al onze medewerkers in bezit van het VCA -veiligheidscertificaat.

Kwaliteit

Om onze kwaliteit te waarborgen hebben wij onze procedures beschreven in het KAM- kwaliteitshandboek.

Milieu

Milieubewust ondernemen heeft ook bij Verwaal Transport voeten in de aarde gezet. In de zomer 2013 heeft Verwaal Transport het certificaat behaald volgens de CO2 -prestatieladder niveau 3. Hiervoor houden wij het brandstofverbruik, gasverbruik, stroomverbruik en zelfs de papierstromen op kantoor bij. Het bereken van onze CO2 -footprint maakt ons milieubewust en stelt ons in staat, door middel van onze doelen, de CO2 -uitstoot te reduceren.

Verwaal Transport staat voor duurzaamheid voor klant, mens en materiaal. Klanten kunnen er op rekenen dat wij constant streven naar de beste vervoer methoden en daarmee uiteindelijk aanzienlijke kostenbesparingen voor de klant weten te realiseren.

Verwaal Transport streeft naar de beste kwaliteit voor zijn opdrachtgevers. We zijn dan ook in bezit van alle nodige certificaten.

Contact informatie

Nijverheidsweg 23
2821 AT Stolwijk
Algemeen: 0182-34 14 94
Planning: 0182-24 44 24
planning@verwaaltransport.nl
Administratie: 0182-24 44 25
administratie@verwaaltransport.nl