Profiel

Wie zijn wij?

Profiel: “Wij zijn gespecialiseerd in vervoer, (ver)plaatsing en opslag van materiaal.”

Verwaal Transport is een hedendaags familiebedrijf dat sinds 1924 opereert vanuit het centraal gelegen Stolwijk. De nadruk ligt in het open en exceptionele (kraan)vervoer van bouwmaterialen, tanks, silo’s en weg & infrawerken. Het wagenpark bestaat dan ook uit auto’s met laad/loskranen, vlakke (uitschuif) trailers en (semi-)diepladers. Met schuifzeilen trailers worden de kwetsbare materialen (droog)vervoerd. Vaak hebben we te maken met volume ladingen, hiervoor zijn we in het bezit van meerdere megatrekkers. Exceptionele vergunningen voor NL, en diverse Europese landen zijn permanent aanwezig. Sinds 2000 zijn wij gecertificeerd voor V.C.A.

Wat doen wij?

Vervoer, (ver)plaatsing en opslag van materialen in de volgende sectoren:

Bouw: Vervoer van bouwmaterialen, kozijnen, containers en units
Infrastructuur: Vervangen, vervoeren en plaatsen van lantarenpalen en verkeersborden
Maritiem: Vervoeren van baggerboten en baggermaterialen
Technische industrie: Vervoeren van apparatuur,  (ver)plaatsen van silo’s, mixers en roestvrijstalen tanks

Contractwerk: Vast verhuur van auto met chauffeur in o.a. de verpakkingsindustrie en automotiefbranche

Het vervoer van machines, bouwketen, containers, uiteenlopende bouwmaterialen en uitzonderlijk brede en/of hoge transporten over de weg zijn in goede handen bij Verwaal. In het vervoeren, begeleiden en regelen van uitzonderlijke transporten is door Verwaal Transport een enorme ervaring opgebouwd! Dankzij goede contacten met collega vervoerders is ook bij topdrukte een snelle afhandeling gegarandeerd!

Hoe doen wij dit?

Om de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen, kijken wij bij iedere opdracht al vooruit naar uw volgende opdracht. Daarom is het juist  afwerken van opdrachten en afspraken voor ons belangrijk.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Het waarborgen van kwaliteit gebeurt op verschillende gebieden. Meer weten?

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Verwaal transport - Uitzonderlijk in Vervoer

Contacteer ons!