Vacature assistent transportplanner

Verwaal Transport is een transportbedrijf wat zich bezighoudt met vervoeren van uiteenlopende goederen nationaal en internationaal. Ons bedrijf richt zich met name op het speciale transport, auto’s met laad en loskranen, (semi) diepladers, open auto’s, machine transporten, verplaatsen van units, infrawerken en dichte auto’s met schuifzeilen.
Om ons team op kantoor optimaal te laten functioneren, zijn wij op zoek naar een

ASSISTENT TRANSPORTPLANNER m/v (full-time)

Een uitdagende job, waarin je dagelijks bezig zal zijn met het aannemen en verwerken van orders. Je bent stressbestendig en hebt kennis van de basisgegevens, standaardtarieven en onze vervoersmogelijkheden. Je werkt samen met de overige transportplanners om een professionele, efficiënte en klantgerichte oplossing voor onze vervoersopdrachten te zoeken. Het contact met de klant en chauffeur om de juiste beslissingen te nemen vergt een hoge mate van verantwoordelijkheid en flexibiliteit, om vooral in drukke periodes de juiste prioriteiten te kunnen stellen.

Verder is in deze functie belangrijk:
– Uitstekende communicatieve vaardigheden
– Zelfstandigheid, maar in teamverband te kunnen functioneren
– Affiniteit met het speciale transport en alles wat daarbij hoort
– Goede kennis van de computer en administratieve handelingen
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, Duits en Engels is een pré
– Sociaal naar collega’s en opdrachtgevers
– MBO+ werk en denkniveau
– Verantwoordelijkheid, klantgerichtheid, commercieel inzicht, en flexibiliteit, zijn eigenschappen die in deze functie een must zijn.

Wat wij je kunnen bieden:

Een uitdagende verantwoordelijke baan, in een klein team, waarbij je de mogelijkheid krijgt jezelf verder te ontwikkelen d.m.v. opleidingen en trainingen. Het salaris is conform de cao- beroepsgoederenvervoer en daarnaast hebben wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wil je werken bij een dynamisch, mooi bedrijf in het Groene Hart van de Krimpenerwaard, past het beschreven profiel bij jou, denk je ons team op de juiste manier te versterken, reageer dan snel !

Stuur je sollicitatiebrief voorzien van CV naar: Verwaal Transport, t.a.v. Lia Noordergraaf, Nijverheidsweg 23, 2821 AT Stolwijk of mail naar directie@verwaaltransport.nl.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met dhr. Jan Verwaal of mevr. Lia Noordergraaf telefoon: 0182-343958, website: www. verwaaltransport.nl.

Benieuwd naar de mogelijkheden?