Aat’s humanitaire reis

Bij Verwaal Transport zijn we trots op onze chauffeurs, niet alleen voor hun professionele toewijding, maar ook voor hun hartverwarmende inzet buiten de weg. Vandaag willen we graag het inspirerende verhaal delen van onze chauffeur Aat, die zijn vakantie op een ongelooflijke manier heeft doorgebracht.

Tijdens de afgelopen bouwvak heeft Aat zijn eigen vakantie op een unieke manier benut – hij heeft zich ingezet om hulpgoederen naar Moldavië te brengen. Van Overbeek Containers uit Rotterdam (OCC) heeft Aat een lege 40ft container meegekregen welke ze in Woerden volgeladen hebben met de hulpgoederen. Met zijn vrachtwagen en zijn vrouw heeft hij hulpbehoevenden in de hoofdstad Chisinau en in Rezina kunnen ondersteunen. De hulpgoederen vonden hun weg naar ziekenhuizen en scholen, waar ze voor veel mensen een verschil zullen maken. 

Dit is niet de eerste keer dat Aat zijn tijd en energie heeft ingezet voor hulporganisaties. Hij heeft al meerdere keren gelijkaardige initiatieven ondernomen in landen zoals Wit-Rusland. Zijn toewijding om een positieve impact te maken, zelfs tijdens zijn welverdiende rustperiode, is werkelijk inspirerend voor ons allemaal.

Achter deze actie stond de steun van de Stichting Woerden helpt Oost-Europa, die zich inzet voor het verlichten van de lasten van de meest kwetsbare gemeenschappen in de regio. Aat’s inspanningen zijn een voorbeeld van wat we kunnen bereiken als we onze krachten bundelen en ons inzetten voor een rechtvaardige en betere wereld.

Bij Verwaal Transport willen we Aat van harte bedanken voor zijn onbaatzuchtige inzet en zijn toewijding aan het welzijn van anderen. Zijn acties herinneren ons eraan dat we, ongeacht ons dagelijks werk, altijd iets kunnen bijdragen aan het grotere geheel.

Benieuwd naar de mogelijkheden?