uitzonderlijk-vervoer-verwaal-transport-dieplader-scaled

Speciaal transport

Werkzaamheden waarbij de afmetingen en goederen; kennis, vergunningen, begeleiding en speciaal materiaal vereisen.

Uiteenlopende opdrachtgevers

Voor verschillende opdrachtgevers voeren wij speciaal transport en hijswerkzaamheden uit. Denk hierbij aan het transport en plaatsen van architectonische bouwwerken van staal, hout en glas, complete verladingssystemen voor de petrochemie en grote overmaatse kisten. Indien nodig kunnen wij in een hijsplan voorzien.

tank-transport-dieplader-verbreedbaar

Tank en silo transport

Al sinds de jaren ‘70 is Verwaal Transport bekend met het transport en het plaatsen van silo’s. Later is daar ook het transport van RVS proces- en opslagtanks bijgekomen. Het wagenpark is hier dan ook op aangepast en onze chauffeurs weten hoe ze zorg moeten dragen voor deze ladingen.

Met onze speciaal op onze wensen aangepaste dieplader kunnen wij het hoogst wat mogelijk is vervoeren. De dieplader heeft een uitneembare vloer en een verbreedbaar ketelbed. We kunnen uitschuiven tot 22 meter en verbreden tot 3,70 meter.

Buiten het transport kan er met de autokraan zelfstandig gelost en geplaatst worden. Hiervoor zijn we in het bezit van verschillende hijs(hulp)middelen. Onze 85 tm autokraan kan met zijn lier zelfstandig staarten.

Kisten, open top en flatrack transport

Binnen heel Nederland en Europa transporteren wij industriële (verpakking) kisten, open top containers en flatracks. De uitermate geschikte manier om grote en kwetsbare goederen te verpakken en transporteren. Wij begrijpen dat deze transporten extra zorg en kennis vereisen. Ook voor deze transporten is onze speciaal aangepaste dieplader uitermate geschikt. Buiten het transport zorgen wij voor de benodigde vergunningen, overtochten, begeleiding en planningen.

speciaal-transport-dieplader-kist-europa
beunbakken-transport-loondbedrijf

Loonbedrijven en aannemers

Ook het transport van materieel van loonbedrijven en aannemers verzorgen wij met onze autokranen en diepladers. Denk hierbij onder andere aan baggerboten, beunbakken, kranen, pontons en agrarische voertuigen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?