Kraanwerkzaamheden autokraan

Dagelijks zijn onze autokranen onderweg om verschillende soorten hijswerkzaamheden te verrichten. Het verplaatsen van een zware last, opbouwen van een constructie of goederen op of over een dak heen hijsen.

Uiteenlopende projecten

Binnen de bouw, petrochemie en industrie worden complete projecten ontzorgt. Zowel het transport als het assisteren bij het plaatsen en/of monteren van de lading kan door ons worden uitgevoerd. Denk hierbij aan onder andere machine’s, silo’s, tanks en metalen constructies.
Ook de inzet van een minikraan, rupsrollers en monteurs behoren hierbij tot de mogelijkheden.

Specialist in glaszetten

Glaszetten is één van de specialismen van Verwaal Transport. Wij zijn in het bezit van verschillende glaszuigers en instekers om dit werk mogelijk te maken.

Hijswerkzaamheden

De lange kranen worden veel ingezet voor het plaatsen van dakkapellen en het hijsen van verschillende objecten. Met onze jib op de kraan kunnen we eenvoudig over huizen heen hijsen, grote hoogtes bereiken en lading op daken plaatsen. Een jacuzzi of zwembad in de tuin, zonnepanelen op uw dak, wij hebben een geschikte autokraan voor u beschikbaar.

Binnen veel gemeenten is een hijsvergunning nodig welke in sommige gevallen ruim van tevoren aangevraagd dient te worden.
Zorg er altijd voor dat de opstelplaats voor de vrachtwagen beschikbaar is en vrij van auto’s en andere objecten. Wanneer een doorgaande weg door de werkzaamheden afgesloten wordt gaan de werkzaamheden niet zonder vergunning van start.

Benieuwd naar de mogelijkheden?