Autolaadkranen

Zelf geen laad/los mogelijkheden? Extra assistentie nodig?
Met onze autolaadkranen ontzorgen wij op veel verschillende manieren.

Altijd een geschikte kraan

Door ons uitgebreide wagenpark is er voor elke klus wel een geschikte autokraan met gediplomeerde autokraanchauffeur, die net als wij altijd op zoek is naar de beste hijs- en vervoermethoden voor klant, mens en materiaal.

Binnen veel gemeenten is een hijsvergunning nodig welke in sommige gevallen ruim van tevoren aangevraagd dient te worden.
Zorg er altijd voor dat de opstelplaats voor de vrachtwagen beschikbaar is en vrij van auto’s en andere objecten.

Onze autolaadkranen

Bakwagen kraan

We hebben kranen achter de cabine en achter op de laadbak waardoor we altijd het juiste voertuig in kunnen zetten om zo efficiënt mogelijk te laden/lossen.

Veelal ingezet voor:
Bouwgerelateerde ladingen zoals: steigermateriaal, kozijnen, hout, containers en units. Infra werkzaamheden als het plaatsen van lichtmasten en bewegwijzeringsborden, baggermateriaal en assistentie bij montagewerkzaamheden.
De lange kranen zijn uitermate geschikte voor montagewerkzaamheden als: glaszetten, dakkapel plaatsen, kozijn / schuifpui plaatsen, goederen over het huis heen hijsen (zwembad, jaccuzi, etc.)
Ook hebben we uitschuifbare aanhangers waardoor je twee grote units mee kan nemen.

Specificaties

  • Hijsvermogen 23 ton meter – 95 ton meter
  • Mastlengte 12 meter – 38 meter

Trekker kraan

Kan laag, lang en zware lading meenemen door toevoeging van de verschillende trailers. Dit kan zowel een dieplader, semi dieplader als platte (uitschuifbare) trailer zijn.

Veelal ingezet voor: het transport en laden/lossen van constructies, staal, masten, buizen, tanks, silo’s, units groter dan 10 meter en speciale transporten.

Specificaties

  • Hijsvermogen 30 ton meter – 85 ton meter
  • Mastlengte 14 meter – 38 meter

Minikraan

Met onze minikraan maken we het assortiment compleet. Een hoeflon C6 waarmee we op plaatsen kunnen hijsen waar je met een autolaadkraan niet kunt komen.

De minikraan past door een voordeur en kan zo inpandig hijsen, maar ook in bijvoorbeeld een binnentuin komen. Samen met onze partner Hove Kranen kunnen we tevens de C10 en C30 kraan inzetten.

Specificaties

  • Hijsvermogen: 3.000 Kg
  • Mastlengte: 13,7 meter
  • Afmetingen: 2,9 x 0,75 x 1,95 meter

Benieuwd naar de mogelijkheden?