Bouw

Voor diverse (onder)aannemers verzorgen wij het volledige transport, waardoor we veel ervaring hebben met bouwgerelateerde ladingen en werken op de bouw.

Slimme oplossingen

Door de jaren heen hebben we voor onze opdrachtgevers verschillende slimme oplossingen bedacht om zo veilig en efficiënt mogelijk te werken. Zo hebben we diverse lange kranen met en zonder jib en sommige met lier. Uitschuifbare aanhangers voor het transport van units. Diepladers voor het transport van prefab elementen en hoge kozijnen. Hijsmiddelen waarmee we units en containers onderin pakken. Daarnaast zijn al onze chauffeurs in het bezit van een VCA certificaat, de juiste pbm’s en hebben de juiste kennis over veilig werken op de bouw. Ook zijn onze chauffeurs bekend met poortinstructies.

Vergunningen

Buiten de Rijkswaterstaat vergunningen zijn we voor diverse voertuigen met en zonder kraan, in het bezit van speciale vergunningen zoals: Hoogheemraadschap, vergunning voor B wegen in de krimpenerwaard. Gemeente Amsterdam, vergunning voor zwaar verkeer binnen de S-100.

Containers of units te vervoeren?

Onze bakwagens met (uitschuifbare) aanhanger kunnen in één rit twee 20ft containers of units voor u meenemen. De kranen staan zowel achter de cabine als achter de laadbak. Wanneer de kraan achter de laadbak staat, is zowel de laadbak als de aanhanger snel te lossen zonder af te moeten koppelen. Ook onze trailers worden veel ingezet voor het transport van 20ft en 40ft containers.

bouw-units-autokraan-aanhanger-uitschuifbaar

Transport grote objecten

Voor transport van zwaardere objecten zoals grote units en zware containers hebben we sterke kranen tot 95 tm. Een aantal autokranen zijn voorzien van een voorsteunpoot waarmee we rondom kraanbereik hebben. Zo kunnen we wanneer de ruimte op de bouw beperkt is over de cabine kranen.

Prefab onderdelen

Ook het vervoeren van prefab onderdelen behoort tot onze expertise. Wanneer deze lading niet binnen onze standaard breedte en hoogtevergunning past, wordt deze voor u aangevraagd. Met onze speciaal aangepaste dieplader kunnen wij binnen Nederland het hoogst wat mogelijk is vervoeren.

bouw-materiaal-kozijnen-platte-trailer

Bouwmateriaal

Ons wagenpark is zeer geschikt voor het transport van onder andere kozijnen, hout, steigermateriaal, bekisting, bouwliften en hekken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?