Dieplader Broshuis

Afgelopen maand verscheen er een mooi artikel op de website van Broshuis over onze nieuwe dieplader.

 

 

 

 

Verwaal transport loopt uit voor uitlevering nieuwe dieplader

 

 

STOLWIJK – De opkomst afgelopen zaterdag was groot bij Verwaal Transport uit Stolwijk. De nieuwe 2-assige SL-dieplader werd namelijk door Broshuis gedemonstreerd en de chauffeur getraind om veilig met de dieplader te werken. Maar niet alleen de chauffeurs van de diepladers waren aanwezig. Ook Verwaal Sr. van 87 jaar was aanwezig om de nieuwste aanwinst te bewonderen.De nieuwe SL-dieplader is aangeschaft voor het vervoer van ketels van diverse doorsneden. Ook zullen er opentop containers en flatracks met lading vervoerd worden. De SL-dieplader is namelijk dubbel uitschuifbaar (tot max. 22 meter) en hydraulisch verbreedbaar (tot max. 3,70 meter). Zo kan het diepbed de juiste afmeting in lengte en breedte krijgen die het beste bij de lading past.

 

 

“Door de SL-assen is de oplegger de meest stabiele oplegger in zijn soort en dus ideaal voor het vervoer ladingen met een grote diameter. Bij het vervoer van opentop containers en flatracks is de lading op voorhand niet bekend. Het zwaartepunt ligt hierbij meestal niet in het midden en dan is de hydrovering een heel groot voordeel. Daarom hebben we gekozen voor de SL-Trailer van Broshuis”, verteld Arie Noordergraaf.

 

 

“Maar niet alleen de technische aspecten hebben de doorslag gegeven”, vervolgt Jan Verwaal. “Het gevoel bij Broshuis is gewoon goed. Van het eerste ontvangst, de samenwerking in uitvoering, het order traject als de service achteraf zijn top. Kijk maar naar de uitlevering en demonstratie op zaterdag.”

De SL-dieplader is speciaal op de wensen van Verwaal gebouwd en is naast de bovengenoemde uitschuifbaarheid in zowel lengte als breedte uitgevoerd met een hydraulisch beweegbare zwanenhals. De oplegger is uitgevoerd met hulpbesturing, automatische uitlijning en automatische voorspanning van het hydraulische systeem. Het diepbed kan gevuld worden de meegeleverde vloerdelen waardoor de dieplader multifunctioneel kan worden ingezet. Het complete chassis in geschooppeerd wat de levensduur en restwaarde van de oplegger ten goed komt.

Met deze nieuwe SL-dieplader is Verwaal “Driving innovation”.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?